Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

24.11.2023

Літературно-історичний флешмоб з нагоди 90-тих роковин Голодомору «Голодомор 1932-1933 – біль серця всієї України».

Лідери АУС Асоціація Учнівського Самоврядування /АУС м.Борисполя та учнівська спільнота Бориспільського ліцею «ОСНОВА» провели літературно-історичний флешмоб з нагоди 90-тих роковин Голодомору «Голодомор 1932-1933 – біль серця всієї України».

Звучали натхненні слова, мовлені дитячими вустами. Лідери учнівського самоврядування торкнулися до трагічних сторінок нашої історії, читали спогади і декламували вірші, присвячені страшним сторінкам нашої історії. Історія нашого народу – це невичерпна криниця духу, мудрості, перемог і страждань. Кожен народ має її, свою власну історію, глибоку і прозору або замулену й прикидану, але має ту, яку створив. Нашу історю намагались і замулити, і прикидати. Однак ніколи, ні в які часи не перевелись українці, які, припавши вустами до своєї криниці історії, не відчували б її могутньої цілющої живильності.

Сьогодні знову український народ виборює та відстоює свою свободу й незалежність, знову захищає свою державу та пише свій історичний літопис. Ми - українці і це звучить гордо. Ми - велика родина, яка разом зуміла вистояти страшне і лихоліття, голоду, війни, розрухи. Ми вистоємо і сьогодні, зуміємо відродитися і створити нову, незалежну державу. Слава Україні Героям Слава!