Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

21.09.2023

«Нам потрібне мирне небо». Творчі роботи вихованців БДЮТ «Дивоцвіт» присвячені Міжнародному дню миру

Міжнародний день миру встановлений резолюцією Генеральної Асамблеєї ООН від 30 листопада 1982 року відзначається щорічно 21 вересня. Він присвячується відсутності війни та насильства. Проте нині сучасний світ зіткнувся з викликом – кровопролитною війною росії проти України. Російський агресор атакує Україну з 2014 року.

Починаючи з 2022 року жоден із днів в Україні не був “Днем миру”, але мир обов’язково повернеться. Українське суспільство та українська армія працює над цим кожен день! Кожен українець мріє про перемогу і якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою і світле майбутнє дітей, про загоєння болючих ран у людських серцях і захист від агресорів.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози від горя та втрат.

Бажаємо якнайшвидшої Перемоги нашій країні! Щоб небо нарешті стало мирним над українською землею!