Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

05.09.2023

Засідання педагогічної ради з теми "Організація роботи закладу - ключовий аспект надання якісних освітніх послуг"

В Бориспільському БДЮТ "Дивоцвіт" відбулося засідання педагогічної ради з теми " Організація роботи закладу - ключовий аспект надання якісних освітніх послуг". Віталіна Рассоха, заступник директора з навчально- методичної роботи висвітлила основні принципи забезпечення якості освіти які реалізуються в закладі і впливають на зміст та якість освітніх послуг. Як результат, висока результативність участі вихованців у конкурсах; спадковість поколінь (колишні гуртківці приводять своїх дітей, а випускники повертаються в заклад педагогами та обирають професію суміжну з гуртком де навчались).

Ірина Кубрак, заступник директора з навчально-виховної роботи представила презентацію плану роботи на 2023-2024 навчальний рік, де основним питанням є національно-патріотичне виховання молоді, збереження безпечного освітнього середовища, що надзвичайно важливо в період воєнного стану. Розглянуті важливі освітні питання на засіданні педагогічної ради продукують нові ідеї та створюють простір для можливостей кожного педпрацівника.