Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

20.08.2023

Літня школа лідерів

15 серпня стартувала "Літня школа лідерів - 2023". З початком роботи лідерів привітала Катерина Шабан, начальник управління освіти та науки. Яскравий та цікавий початок від старших лідерів, море емоцій, перші знайомства...

День 2 - Спортивний. Ми за здоровий спосіб життя!!!

3 день присвячений «майстерності організатора». Для початку всім традиційно підняли настрій та бойовий дух веселими руханками, які так полюбилися новачкам.

Потім приступили до роботи в командах. Лідери, під час виконання завдань могли побувати в ролі організаторів, режисерів, акторів, композиторів тощо, адже вони готували пародії. Театральна, ігрова, пісенна і пародія на старших лідерів. Всім надзвичайно сподобалося це завдання та результати, які всіх порадували.

І завершили цей день організацією флеш-мобу. Загалом діти вже з нетерпінням чекають яскравого фіналу, тож до завтра!

4 день "щирих допобачень і прощань", також він був присвячений творчості: репетиції пісень, сценок, флешмобів, цікаві ролики та ліричні відступи друзів - все це фонтанувалось у чудовий заключний концерт.

Особлива подяка ініціатору та духовному наставнику найцікавішої ,,Літньої школи лідерів"- Олександрі Масосі . А за підтримку та методичний супровід педагогу - організатору ліцею ім. К. Могилка - Максиму Величку.

(Роздуми, подяки та сподівання)

Вона може бути осіння і зимова і просто школа лідерів.

Сьогодні, багато бориспільців питають що це??

Отож, ШЛ - це впершу чергу навчання - тренінги, круглі столи, змагання, репетиції, дебати, соціально-рольові ігри - це все готує дитину підлітка до життя,адаптуєїї до соціуму, вчить жити в колективі, бути активним, бути лідером, і одночасно бачити поряд людей.... Можна багато про це говорити , але головне на школі лідерів вчать бути справжнім патріотом, не бути байдужим до проблем інших і бути організатором!!

Сьогоднішні лідери, завтра будуть керувати країною.

На жаль не всі дорослі це розуміють, і навіть педагоги та батьки. Для декого - головне вивчити уроки. Але не завжди з учнів виростають фізики чи математики, головне - стати Людиною , Патріотом, Українцем !!! Ось впершу чергу надважливо!!!! Особливо в час , коли в країні йде війна!!!!

Тож, Літня школа лідерів пройшла успішно завдяки організаторам: Саша Масоха та Макс Величко.

Цього разу у нас було багато відкриттів - вперше ми працювали одразу на базі двох навчальних закладів : БАЛ та ліцею ім. К. Могилка, а також на стадіоні "Колос". Дуже вдячні за допомогу та гостинний прийом адміністрації закладів. Особисто за розуміння, підтримку та популяризацію роботи лідерів директорам Оксана Миколаївна Пономарьова та Лариса Томенко.

Цього року була рекордна кількість учасників, близько 150. Цього разу, ми вперше продовжили школу лідерів, за проханням учасників, яким було від 12 до 19 років, і кожен знайшов себе і всім було ок.

Дякую команді старших лідерів, ви дійсно команда - ви кращі!!!

Вперед до здійснення мрій, будуємо нові плани!!

(Наталія Тименко)