Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

07.04.2023

Новий проект лідерів учнівського самоврядування "В гості до директора"

Новий проект лідерів учнівського самоврядування "В гості до директора" завітав до Глибоцького ліцею. В програмі зустрічі: звіт про роботу шкільного парламенту, круглий стіл з директором Ленідом Дмитровичем Безруковим про роботу ліцею під час воєнних дій; інтелектуальний бліц "Україна сьогодні" та великодній майстер-клас.

Захід розпочався із цікавого знайомства всіх учасників. Під час круглого столу обговорили багато цікавих питань : розвиток та реформа освіти, навчання під час війни, дистанційне навчання, психологічний настрій дітей та вчителів, питання важливості української мови , української музики та особливості менталітету українців. Сюрпризом для всіх був майстер - клас від пані Валерії "Виготовлення великоднього пряника.

Дякуємо директору Леоніду Дмитровичу за цікаву та плідну зустріч, екскурсію по ліцею , а Олені Смульській за організацію незвичайної виставки . Лідерам бажаю успіхів, дякую за надзвичайний позитив за оригінальну презентацію свого парламенту. Була рада знайомству. Чекаємо наступних гостин.