Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

09.11.2022

День української писемності та мови у БДЮТ «Дивоцвіт»

9 листопада, саме в цей день наша країна святкує День української писемності та мови. Це свято було започатковано Указом президента України № 1241/97 від 6 листопада 1997-го. Нині, як ніколи кожен Українець розуміє важливість цієї дати, в новітній історії України слово сприяє об’єднанню людей, готових відстоювати незалежність держави, обороняти та розбудовувати її задля благополуччя майбутніх поколінь.

Вихованці Будинку творчості долучились до заходів присвячених до Дня української мови та писемності. Ми неймовірно вдячні кожній дитині за щиру любов до мови, за красиві віршовані вітання, за пісні та малюнки, за прислів'я та приказки і за розуміння важливості для українців цього свята!

Навіть перебуваючи закордоном наші вихованці підготували патрioтичний месседж від "Куди б не закидала нас доля,ми не забуваємо про рідну мову, любимо і пишаємось нею! Неможливо стримати емоції передивляючись ці відео, тож даруємо вам краплинку гарного настрою і море справжньої дитячої любові до нашої мови та країни.

Більше про захід ви можете побачити у наших соцмережах: https://www.facebook.com/groups/bdiutdivotsvit