Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

26.03.2024

Обласна педстудія «Сучасні інструменти візуалізації освітнього процесу та практичні прийоми створення дидактичних матеріалів»

Запорукою ефективного навчання є інтерактивність, ефективна комунікація, якісне і ефективне презентування ідей. Досягти визначених цілей без цифрових інструментів складно. Тому на базі Бориспільського БДЮТ «Дивоцвіт» було організовано обласну педстудію «Сучасні інструменти візуалізації освітнього процесу та практичні прийоми створення дидактичних матеріалів» (керівники Олександра Бодашко, Леся Демченко). Третє, заключне заняття, відбулося 26 березня 2024 року. Привітала учасників заходу директорка закладу Наталія Тименко з темою «Актуальність створення цифрового освітнього контенту у позашкільному закладі». Леся Демченко в презентації «Цифрові інструменти та застосунки» зробила короткий огляд раніше опрацьованих програм. У практичній частині зустрічі учасники педстудії, зокрема Юлія Петренко, Анна Лутфулліна, Олена Вишняк, Ірина Богданець, Тамара Ігнатьєва, Вікторія Артамкіна, Ірина Корж, Тетяна Кашул та Оксана Каланчагова знайомили з власними напрацюваннями та ділилися досвідом використання програм, платформ та застосунків. Усі учасники були вдячні керівникам педстудії за щедрий досвід і детальне пояснення у користуванні інноваційними програмами, які їх зацікавили і вони впроваджуватимуть у свою педагогічну діяльність. У завершальному слові Валерій Гаврилюк, методист відділу виховної роботи та позашкільної освіти КНЗ Київської обласної ради «КОІПОПК», підбив підсумки та подякував за роботу. Сертифікати отримали 34 педагоги ЗЗСО та ЗПО. Дякуємо ЗСУ за можливість провести важливий захід.