Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

04.10.2023

Вихованці БДЮТ відзначили Всесвітній день захисту тварин яскравими творчими доробками

Вихованці гуртків "Оберіг", керівник Олена Хайнюк та "Талант" керівник Тамара Ігнатьєва створили оригамі та малюнки присвячені Всесвітньому дню захисту тварин, який щорічно відзначається 4 жовтня. Він об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. Це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин.

Важливо прищеплювати любов та повагу до тваринного світу з малечку, адже ставлячись до тварин з добротою та співчуттям, дитина вчиться поважати тих, хто слабший. Добре ставлення до тварин допомагає стати гуманною людиною й повноцінним членом суспільства. Виховання в дитині даних якостей зводиться до одного простого правила: ставтеся до інших так, як би ви хотіли, щоб вони ставилися до вас.

Важливо навчити дитину поважати й захищати навіть найменшу й непривабливу тварину. Це навчить його цінувати рідних, близьких, друзів, допоможе запобігти проявам жорстокості.