Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

25.09.2023

Колектив Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт" вітає всіх колег, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям з Днем працівників позашкільної освіти!

Символічно, що це свято ми відзначаємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і педагоги, працівники позашкільної освіти дають дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.

Педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами культури, науки, мистецтва та спорту.

Прийміть, дорогі колеги, слова щирої вдячності за обрану справу служіння інтересам дітей, за реалізацію їх покликання, за виховання у юних душах паростків духовної та національної самосвідомості.Ви даєте своїм вихованцям впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.

Глибока шана та подяка за вашу натхненну і самовіддану працю. За Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. Бажаємо миру, міцного здоров’я й благополуччя, злагоди й любові, терпіння й мудрості, щирого прагнення до нових знань і змін та щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії.

З найщирішими побажаннями колектив
Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт"