Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

25.04.2023

День пінгвінів

Серед багатьох цікавих свят та подій, що припадають в світі на 25 квітня, ми хочемо виділити День пінгвінів, який закликає людей пам’ятати про необхідність збереження тваринного різноманіття нашої планети в цілому і різноманіття її окремих регіонів і представників зокрема. Дату святкування обрали на честь початку міграції цих птахів на північ з метою продовження роду.

Пінгвіни досить чарівні і доброзичливі створіння, у людей вони викликають симпатію і посмішку. Але їх чисельність з кожним роком поступово скорочується, так, серед 18 видів пінгвінів на початок 21 століття три види знаходяться на межі вимирання, сім видів під загрозою зникнення. Велику роль відіграє зміна клімату, зростання інтересу до використання морських біоресурсів Антарктики і забруднення води нафтопродуктами, зумовлене маршрутами танкерів. Все це веде до негативних наслідків для пінгвінів й інших мешканців крихкої екосистеми південних океанів. Наші вихованці не лише захоплюються цими дивовижними створіннями, а й своєю творчістю хочуть привернути увагу до збереження пінгвінів як тваринного виду та екосистеми в цілому і звісно ж, щоб подарувати вам, дорогі друзі , позитивний настрій, а після перегляду цього відео, він просто гарантований!

Мета Всесвітнього дня пінгвінів у нашому закладі, закликати дітей пам'ятати про необхідність берегти живе розмаїття природи. Тож наші художники не лишились осторонь і створили серію надзвичайно позитивних і яскравих малюнків про корінних мешканців Антарктиди.

Творчі роботи вихованців ''Зразкової студії образотворчої діяльності ''Райдуга''.