Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

01.04.2023

«На крилах творчості» онлайн-виставка до Міжнародн день птахів

Друзі, а чи знали ви, що 1 квітня - це не лише День сміху, саме цього дня щорічно відзначається Міжнародний день птахів у рамках програми ЮНЕСКО “Людина і біосфера”.

1 квітня, не тільки річниця підписання міжнародної конвенції з охорони птахів, а ще й час, коли вони нарешті повертаються додому. Птахи безумовно зачаровують людину своєю свободою, красою та співом, вони дарують нам натхнення. Тому часто ми можемо побачити птахів на полотнах відомих митців і наші вихованці не стали виключенням. Красу і грацію птахів, діти передали у свої яскравих творчих роботах.

Загалом же пташки, окрім того, що радують наші душі, є ще й важливою ланкою в екосистемі та головними помічниками для природи. Ми маємо пам'ятати, турбота про птахів – це не лише екологічна проблема, вони– часточка нашої культури, історії та нашого світогляду. Допомагаючи птахам, ми робимо добру справу, допомагаємо планеті і даємо можливість своїм нащадкам споглядати ці чудові творіння природи не тільки на малюнках в книжках, а й у вільному, чистому небі.

Більше робіт можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/groups/bdiutdivotsvit/permalink/6389628801089968/