Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

15.03.2023

Творчий звіт керівників гуртків, що атестуються.

У Бориспільському БДЮТ «Дивоцвіт» відбувся творчий звіт керівників гуртків, які атестуються. Атестація - підсумок професійної майстерності, демонстрація найкращих професійних компетентностей. Педагоги презентували свої здобутки представивши портфоліо професійної діяльності.

Надія Войціщук, керівник гуртка розвитку дитини і підготовки до школи «Пізнайко» представила проєкт: «Формування світогляду дітей дошкільного віку засобами народної педагогіки» та роботу за особисто створеним зошитом з логіки та математики для дошкільнят «365 днів до НУШ».

Тетяна Перхайло, керівник гуртка розвитку дитини та підготовки до школи з елементами англійської мови «Мозаїка», головним завданням гуртка визначила художньо-естетичний розвиток дошкільнят через музично-рухову діяльність.

Людмила Мартиненко, керівник Народного хореографічного ансамблю «Радість», зупинилась на творчих досягненнях колективу в всеукраїнських, міжнародних конкурсах, фестивалях, що популяризує народний танець.

Тамара Ігнатьєва, керівник образотворчого гуртка «Талант», який працює на базі Любарецького ліцею, свою педагогічну діяльність зосередила на формуванні базових компетентностей вихованців засобами образотворчого та декоративного мистецтва через впровадження нових технік: пластиліновий та кавовий живопис, гратаж, монотипія та ін.

Наталія Тименко, керівник Зразкової творчої студії «Чабрець», презентувала сайт свого творчого колективу, з основним проєктом «Художньо-естетичне виховання як засіб формування особистості патріота».

?Інна Ілляш, керівник гуртка розвитку дитини і підготовки до школи «Пізнайко», представила персональний сайт. Вона розповіла про впровадження ідей В.Сухомлинського в педагогічну діяльність, створення методичної збірки «Абетка доброти» за оповіданнями та казками видатного педагога.

Пишаємося нашими високопрофесійними педагогами та бажаємо подальших творчих успіхів.