Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

11.05.2019

Патріотичний квест

Вперше на Фестивалі творчих колективів Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Бориспільської міської ради, присвячених Міжнародному дню сім’ї, був проведений Патріотичний квест.

Організатори квесту ГО «Юнацький корпус» підготували 6 локацій, такі як: домедична допомога, спорядження магазину автомата, збір/розбір ММГ, шифр, стрільба з лука. Практичні тренінги вдало поєднали із завданнями: намалювати малюнок та написати лист в АТО.

У заході взяли участь 26 сімей БДЮТ «Дивоцвіт». Мами, татусі та діти мали змогу спробувати спорядити макет магазину АК, власноруч здійснити неповний збір/розбір ММГ, на манекенах навчитися надавати домедичну допомогу, відгадати зашифровані слова, стріляти з лука, а також виконати веселі спортивні змагання на швидкість.

Переможцями квесту стали сім’ї Малащенко, Гончарових- Горобченко, Трегубових, Онищенко та Дідок. Усі учасники отримали безліч позитивних емоцій, навичок, а також заохочувальні призи від організаторів, а переможці ще і футболки з емблемами сімейного фестивалю та Юнацького корпусу.

Адміністрація БДЮТ «Дивоцвіт» дякує батькам за небайдужість, активну позицію та надання дітям прикладу дисциплінованості, самоорганізації, відповідальності та згуртованості, а партнерам ГО «Юнацький корпус» за допомогу в організації заходу та співпрацю.