Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

29.12.2018

Новорічні свята в БДЮТ «Дивоцвіт»

Новорічні свята в БДЮТ «Дивоцвіт» - найулюбленіше і наймасштабніше дійство, на яке з нетерпінням чекають всі. Які герої завітають на свято,які пригоди на них очікують, які ігри, конкурси, подарунки – питання які цікавлять не тільки дітей, але й батьків. Адже новорічні ранки в БДЮТ давно вже перетворились на театралізовані постановки, достойні кращих столичних сцен.

Цього року до малят завітали найсучасніші і найулюбленіші персонажі - веселі Троллі, Дракула і Мевіс, лялька Лол – найбажаніший подарунок для дівчаток та інш. Лунали пісні, вірші, найкращі побажання. Діти грались в ігри, а батьки з задоволенням спостерігали за малечею.

Звісно, для дітей старшого віку вже були зовсім інші пригоди. Всі вони були запрошені на новорічний рейс в країну Новоріччя. Капітан Мороз і бортпровідниця Снігуронька, Пеппі, Леді Баг, Забудько разом з дітьми змогли переконати бешкетника Грінча,що новий рік це не тільки подарунки, а свято душевної доброти і тепла. Родзинкою свят були цікаві ігри та сучасна музика, які не залишили байдужими нікого.

Тож бажаємо всім у році новому – наснаги, любові і тепла!!!