Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

03.12.2018

Участь у Міжнародному фестивалі "Діти України - дітям Єгипту"

Учасники Зразкового хореографічного ансамблю "Грація" за підтримки Посольства Арабської Республіки Єгипет, Міністерства культури України, МБФ "Соняшник" прийняли участь у Міжнародному фестивалі "Діти України - дітям Єгипту", який відбувався з 26.11.2018 по 03.12.2018 в Шарм ель Шейху. Наші танцюристи гідно представили Україну та мали можливість познайомитись з культурою Єгипту, поспілкуватись із єгипетськими дітьми. Під час фестивалю діти також відвідали аквапарк, дельфінарій, Коптську Православну церкву, де відбулася зустріч з настоятелем. Цікаво було подивитися на Старе місто (Масбат) з його набережною та вузькими вуличками, невеличкими готелями, затишними кафе, атмосферними ресторанами та лавками місцевих торговців.

Також відбулася морська прогулянка, де діти занурились на екскурсійному батискафі в глибини Червоного моря, а також мали можливість декілька днів відпочити-купатися та засмагати! Це була фантастична подорож! Українську делегацію приймали на державному рівні! Ми вражені гостинністю єгиптян! Дякуємо організаторам!!! Дякуємо нашим дітям - вони найкращі!!

Висловлюємо щиру подяку за допомогу та фінансування поїздки батькам вихованців Зразкового хореографічного ансамблю «Грація».

Вітаємо ансамбль «Грація», який своєю творчістю прославляє свій колектив, заклад і наше славне місто Бориспіль!
Бажаємо творчої наснаги і подальших перемог!