Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

14.11.2018

Осінні свята в БДЮТ «Дивоцвіт»

Говорять, що Осінь – це смуток, безперервні дощі, похмура погода. Не вірте, друзі! Осінь по-своєму прекрасна й приваблива. Вона надає душі - щедрості, серцю – тепла. В життя - неповторну красу. Підтвердженням цього стали осінні свята в БДЮТ «Дивоцвіт», які були проведені 30.09-14.11.2018 року.

«Подорож Золотої Осені» - пізнавально-розважальна програма для дошкільнят, які мандрували полем, садом і лісом, розповідали вірші, співали і гралися.

Діти молодшого і середнього шкільного віку перегортали «Сторінки осіннього альбому», демонструючи свої вміння і здібності. Вихованці гуртка з бісероплетіння «Фантазія» підготували сучасну казку про овочі, гурток «Юний натураліст» - презентацію «Подорож в музей хліба», юні художники – прислів»я про осінь, вихованці гуртків «Merry English» - вірші про Осінь та загадки на англ. мові. Юні співаки «Веселочки» і «Черрі-беррі», танцюристи «Радості» радували своєю майстерністю, а маленькі красуні «Школи краси» запросили до королівства Краси і Добра.

То ж не сумуємо!!

Загляньте на нашу сторінку у Фейсбуці і ви отримаєте більше фото і відео.