Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

13.01.2018

РІЗДВЯНІ МОТИВИ В БДЮТ "ДИВОЦВІТ"

Свято Різдва — це свято чеснот, джерело наших радостей, перемоги душі над тілом, початок усіх земних свят. Вшановуючи пам’ять про народження Христа, що подарувало людству надію, у цей день діти і підлітки ходили колядувати, бажаючи господарям щастя та успіхів на новий рік. За це їх обдаровували ласощами чи іншими гостинцями.
          "Колядка для воїнів АТО"  - таку назву мало театралізоване свято, яке відбулось 12 січня 2018 року в БДЮТ "Дивоцвіт" Бориспільської міської ради Київської області.  Вихованці Зразкового вокального ансамблю "Веселочка" та вокальної групи "Черрі-беррі" порадували глядачів, серед яких були воїни АТО, волонтери, батьки , чарівними колядками, щедрівками, різдвяними віншуваннями. Справжнє єднання душ відбулось в момент спільного виконання найвідомішого твору "Добрий вечір тобі, пане господарю..."
         13 січня 2018 року юні артисти Зразкового вокального ансамблю "Веселочка" та вокальної групи "Черрі-беррі" приняли участь у міському святі  "Добрий вечір, щедрий вечір". На європейській плоші міста Борисполя водили Козу, щедрували фольклорні колективи міста. Глядачів, незважаючи на досить прохолодну погоду, зібралось багато і всі вони долучились до святкування.
         А  16 січня 2018 року найменші вихованці БДЮТ "Дивоцвіт ", вихованці гуртків "Малятко", "Пізнайко", "Сонечко", "Мозаїка", вокального гуртка "Черрі-беррі"  ще і ще раз  віншували, славили Христа, бажали один одному і всій нашій країні миру, здоров'я, достатку. Адже в цей день відбувся традиційний  фестиваль колядок і щедрівок. Приємно було бачити, як відповідально і серйозно віднеслись діти до свята - адже на сцені вже були найкращі виконавці різдвяних віншувань, які й отримали різдвяні подарунки.