Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

19.12.2017

Відкриття головної ялинки міста Борисполя

19.12.17 о 16:00 на Європейській площі міста відбулось святкове відкриття ялинки, приурочене Дню Святого Миколая. Початок свята був веселим та рухливим, що особливо сподобалось дітям. Вихованки творчої студії «Чабрець», керівник Тименко Наталія Іванівна - Міщенко Анна та Дубініна Анастасія проводили ігри, в які з задоволенням грала дітвора.
Всіх присутніх привітав Святий Миколай, а від маленьких янголят лунали щирі вітання щастя, радості, добра.
Радували своїми чарівними голосочками вихованці Зразкового вокального колективу «Веселочка», керівник Крастиченко Вікторія Василівна, Бурчак Жанна Іванівна та групи «Cherry-berry» Зразкового вокального колективу «Веселочка», керівник Вишняк Олена Олексіївна. Діти міста розповідали вірші для Святого Миколая і отримували солодкі подарунки.
Зі словами вітання та побажаннями миру виступив міський голова Федорчук Анатолій Соловйович. Під його керівництвом усі присутні із янголятами та Святим Миколаєм засвітили головну ялинку міста. Вона засяяла світлом та теплом, і частинку цього світла було передано представниками лідерів учнівського самоврядування закладів міста у вигляді листівок, малюнків, оберегів від дітей – волонтерам для воїнів АТО.
На протязі всього свята діти та дорослі мали змогу сфотографуватись та погратись з трьома великими білими ведмедями, костюми були надані ООО «Три Ведмеді».