Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

05.12.2017

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

05 грудня 2017 року у міському Будинку культури відбувся урочистий захід, приурочений до Міжнародного дня волонтера. Адже проблеми, якими б вони не були, набагато легше вирішувати разом. Завдяки цій неоціненній підтримці народу, наші військові не просто вистояли, а й показали окупантам, що поневолити український народ неможливо.
Приємно, що подяку за волонтерську діяльність отримала директор БДЮТ «Дивоцвіт» Тименко Наталія Іванівна. В її особі цю подяку отримали дитячий та педагогічний колективи закладу – вони є постійними учасниками та організаторами різноманітних благодійних заходів.
Найкращим подарунком для присутніх у залі волонтерів стала патріотична концертна програма у виконанні творчих колективів Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» м. Борисполя. Вихованці долучились до вітань людей, які не лишаються осторонь будь-яких подій, надають допомогу тим, хто цього потребує, і що дуже важливо - на своєму прикладі показують нашому молодшому поколінню, що лише разом ми непереможні.