Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

23.10.2017

«Плюси та мінуси соціальних мереж»

23 жовтня 2017 року в приміщенні Центру туризму та краєзнавства, де зараз займаються вихованці творчого об'єднання «Клуб «Лідер», керівник Потапов Дмитро Констянтинович, відбулись дебати учнівського самоврядування. Темою дебатів було – «Плюси та мінуси соціальних мереж», дана тема є актуальною та цікавою для молоді.
Кожна сторона «за» та «проти» навели велику кількість аргументів, зокрема цікава думка про те, що коли дитина легко отримує інформацію з мережі «Інтернет» вона не докладає зусиль для її здобуття, про шкоду здоров'ю; команда «за» впевнено відстоювала точку зору, що соціальні мережі це завжди «крок вперед», зручність у спілкуванні на відстані, цікавість та швидкість отримання інформації. Врешті глядачі підтримали команду «за», яка більш аргументовано пояснила необхідність використання соціальних мереж, а особливо коли ти молода та активна людина.