Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

17.10.2017

Семінар-практикум для психологів

Наше місто живе насиченим життям в різних сферах. І вперше в Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт" 17 жовтня 2017 року відбувся нестандартний захід, про який варто розповісти. Це семінар-практикум для практичних психологів загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів м. Борисполя «Особливості роботи психолога на сучасному етапі розвитку освітньої системи». Адже, сьогодення вимагає від психологів постійного навчання, розвитку та вдосконалення, щоб адаптуватися до сьогоднішніх реалій.
Психолог БДЮТ «Дивоцвіт» Шуменко Л.Д. поділилася своїм досвідом роботи. Її досягнення в діагностиці та корекції тривожності у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку варті узагальнення та поширення серед колег. На практиці вона представила деякі методики, які використовує найчастіше в своїй роботі. Леся Шуменко особливу увагу приділяє дітям внутрішньо-переміщених категорій населення, дітям воїнів АТО та дітям які потрапили у надзвичайні ситуації, адже саме у них рівень тривог і страхів найвищий.
Запрошені гості семінару, поділились своїми надбаннями - директор центру Психологічної та Дефектологічної допомоги дітям та дорослим «Діамант» - Спаська Олександра Вікторівна та практичний психолог реабілітаційної установи «Наш дім» - Устименко Катерина Сергіївна.
Психолог «Нашого дому» подала інформацію про власний досвід психологічного супроводу дітей з особливими потребами через використання інтерактивних методик. Олександра Спаська вказала шляхи допомоги дітям, з певними хворобливими проявами, яких можна успішно адаптувати до соціуму завдяки професійній підтримці.
Семінар був надзвичайно інформаційно насичений, цікавий, практично-значущий. Хоча учасники мають різну специфіку і особливості в роботі, проте у всіх одна мета – допомога дитині.