Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

12.10.2017

В Борисполі крокували і співали юні захисники Вітчизни!

12 жовтня 2017 року в Борисполі вперше за ініціативи Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт" та за підтримки управління освіти і науки Бориспільської міської ради відбувся фестиваль військово-патріотичної стройової пісні "В єдності наша сила". Фестиваль був присвячений Дню захисника Вітчизни і метою його проведення було формування почуття патріотизму та виховання громадянських почуттів і свідомості учнівської молоді.
Нині наша держава переживає тяжкі часи і кожен з нас намагається допомогти, внести свій вклад в майбутнє, кожен повинен бути готовим до захисту країни. Підготувати молодь бути готовими до цього - першочергове завдання суспільства. Про це в своєму виступі наголошували керуюча справами виконавчого комітету міської ради Людмила Передерей, депутат міської ради, голова освітянської комісії Валерій Мартишко, Герой України, заступник командира 72 бригади Валерій Гудзь.
У фестивалі прийняли участь рої всіх навчальних закладів міста. Європейською площею Борисполя крокували на рівні з юнаками і юні козачки. Лунали патріотичні пісні, які піднімали настрій глядачам і додавали почуття впевненості - пора настала! Перемога обов'язково буде за нами!!!!