Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

02.06.2017

Звіт директора БДЮТ «Дивоцвіт»

2 червня в приміщенні актової зали директор закладу Наталія Іванівна Тименко звітувала про надходження та використання коштів БДЮТ «Дивоцвіт» перед педагогічним колективом та батьківським комітетом. 50 пунктів надходження та використання коштів аргументовано представила і пояснила директор закладу: комунальні послуги: опалення, водопостачання, електроенергія; вивіз сміття, проект та установка пожежної сигналізації по вул. Глібова; ремонтні роботи; придбання: меблів, стендів, магнітофонів (3шт.), телевізора, рамок, вогнегасників, питної води та навіть поповнення медичної аптечки і т. д. Всього витрачено коштів – 542 тис 400 грн. На екрані – 2 колонки: бюджет (296 тис 600 грн) та позабюджет (245 тис 800грн). Якщо перша – це кошти з міського бюджету, то позабюджетні – це кошти, які надходять за додаткові освітні послуги: гуртки «Малятко», «Сонечко», «Пізнайко», гуртки з вивчення англійської мови «Merry English», – зауважила Наталія Іванівна.
За останні роки ця підсумкова зустріч стала традиційною та відкритою. Присутні батьки – представники з кожного гуртка, члени батьківського комітету БДЮТ «Дивоцвіт».
По завершенню на усіх чекав сюрприз від вихованців творчої студії «Чабрець» - літературно-музична композиція про маму.