Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

27.05.2017

«Зоряні мости»

Зразковий хореографічний ансамбль «Грація» Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт», керівники ансамблю Пилипчук Наталія Василівна та Пилипчук Анна Сергіївна.
27 травня 2017 року приймали участь у 80-му Всеукраїнському конкурсі - фестивалі для дітей та молоді «Зоряні мости» м. Полтава.
Приймали участь колективи з м. Дніпро, Полтава, Чорнобай Черкаської обл., Лубни, Гоголеве, Запоріжжя, Київ.
Вихованці ансамблю «Грація» здобули три перемоги: диплом І ступеню в номінації «Естрадна хореографія», «Дитяча хореографія» та «Сучасна хореографія». Три рази під гучні оплески глядачів виходили на сцену отримувати нагороди.
В номінації «Естрадний вокал» отримала І місце в молодшій віковій категорії Пилипчук Марія, вихованка Дитячої музичної школи, керівник Сергій Михайлович Сокур.

Діти побували на оглядовій екскурсії по м. Полтава. Ознайомились з історичними пам'ятками міста. Старовинне, насичене культурними та історичними пам'ятками, українське місто. За останніми дослідженнями археологів, вік міста був визначений в 1100 років. Там знаходиться Ротонда примирення, яка була відкрита до 300-річчя Полтавської битви. Полтавська битва досі викликає суперечки, протиріччя, неоднозначні тлумачення. Полтавська влада вирішили створити символ, що втілює примирення трьох держав - Росії, України і Швеції. Ротонда представляє з себе купол на трьох опорах, де написана напис на трьох мовах: «Час лікує рани». Діти були дуже задоволені отриманою нагородою.

Наталія Василівна Пилипчук
Керівник ансамблю «Грація»