Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

26.04.2017

Роковини трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2017 року весь світ згадував найбільшу техногенну аварію в історії людства – вибух на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. 31 рік минув з того трагічного дня, який навіки змінив історію нашої країни. І з того часу з цим словом асоціюється скорбота, печаль, біль і туга за тими, хто вступив у двобій із неконтрольованим мирним атомом.
У зв’язку із черговими роковинами трагедії в актовій залі Бориспільської міської ради відбулось вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.
Будинок дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт», зокрема вихованці творчої студії «Чабрець», представили літературно-музичну композицію «Чорнобиль не має минулого часу». В залі стояла абсолютна тиша, адже події і факти, про які розповідали діти, глядачам були знайомі і до болю близькі. Діти закликали присутніх задуматись над наслідками трагедії і зробити все, щоб така трагедія більше ніколи не повторилась.
Також в БДЮТ «Дивоцвіт» м. Бориспіль протягом 26.04.2017 - 29.04.2017 проводяться пізнавальні заходи «Чорнобильська катастрофа – як це було». Вихованці гуртків переглядають фільм про Чорнобильську катастрофу, прослуховують інформацію підготовану адміністрацією закладу. Всі разом вшановуємо пам’ять загиблих під час ліквідації аварії на ЧАЕС – хвилиною мовчання.