Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

04.2017

«За безпеку дорожнього руху»

З 20 березня в м. Київ стартував Всеукраїнський флешмоб «За безпеку дорожнього руху». Головна його місія – привернути увагу людей до відповідальної поведінки на дорозі, до теми безпеки дорожнього руху. 23 міста нашої держави зустрічали в себе символ акції – іграшкового коника – інспектора Гриву та прапор «За безпеку дорожнього руху» і символічно передавали його від однієї області в іншу. 20 квітня 2017 року на кордоні Чернігівської та Київської областей теж відбулась така передача.
А на Європейській площі м. Борисполя відбулось масштабне дійство, яке підготували вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт».
І маленькі пішоходи, і водії, і велосипедисти демонстрували знання правил дорожнього руху, а вихованці Народного хореографічного ансамблю «Радість» підготували видовищну танцювальну композицію, яка, ми впевнені, гідно вписалась в загальну концепцію Всеукраїнського флешмобу «За безпеку дорожнього руху». А на прапорі акції лишились щирі побажання від юних мешканців Борисполя.