Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

03.04.2017

Акція «Ми обираємо життя!»

3 квітня лідери Асоціації учнівського самоврядування міста Борисполя організували  життєствердну акцію «Ми обираємо життя!». Школярі зібралися, щоб нагадати один одному, яка це велика цінність – наше життя, які ми маємо бути вдячні за те, що живемо у цьому чудовому світі! Вони вважають, що кожному з нас є за що любити своє життя і сьогодні ми мали змогу ще раз пригадати, за що ж саме ми його любимо і поділитися цими цінностями з іншими. Для цього лідери зробили стенд, до якого прикріплювали стікери, на яких писали,  за що вони люблять своє життя. Виявилося, що молодь любить своє життя за міцну родину, вірних друзів, яскраві та позитивні моменти, природу та Україну.
Також члени АУС хотіли наголосити на тому, що  усі проблеми не вічні, завжди є вихід з будь-якої ситуації, у кожного з нас є своє призначення, свій вищий сенс, варто лише знайти його і слідувати до своєї мети. Вони впевнені, що кожен так чи інакше стане великою людиною. А щоб в цьому переконатися усі учасники акції витягували для себе передбачення з чарівної скриньки «Ти у майбутньому…». Там були передбачення на кшталт «Досягнеш успіхів у спорті», «Отримаєш Нобелівську премію з літератури», «Винайдеш ліки від раку», «Відкриєш життя на новій планеті» тощо. Кожен з присутніх усміхнувся, отримавши подібне передбачення.
Після того як діти оформили стенд «Я люблю життя» та всі отримали свої передбачення, флеш-мобом «Ми обираємо життя!» лідери  заявили на увесь Бориспіль, всю Україну та весь світ, що вони за життя!