Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

28-31.03.2017

«НАУКА ДЛЯ ОЛЕНКИ»

Лялькова вистава — це театральне видовище, яке творить дива: дивує, радує, активізує та навчає граючи. І далеко не кожна дитина має змогу відвідати ляльковий театр в Києві. А пізнання театрального мистецтва за допомогою лялькових вистав є важливим тому, що дитина розуміє про що йдеться та чому вчить дана історія лялькових персонажів.
Кожна вистава є тематичною та повчальною і доповнює бесіди керівників гуртків з дітьми щодо правил безпеки та життєдіяльності, закріплює попередні знання. Кожну виставу переглядають вихованці усіх груп гуртків дошкільного та молодшого шкільного віку БДЮТ «Дивоцвіт» абсолютно безкоштовно.
Засвоїти правила безпеки життєдіяльності мали змогу найменші вихованці гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» м. Борисполя з 28-31.03.2017 року з допомогою казки «Наука для Оленки».
Під час перегляду лялькової вистави «Наука для Оленки», діти переглянули історію, яка має на меті навчити безпечним правилам поводження вдома, на вулиці, з незнайомими людьми.
Дуже важливо пояснити дітям в зрозумілій для них формі правила безпечної поведінки та збереження здоров'я і саме казка, гра і є наочним прикладом правильного наслідування.
Загалом лялькові вистави відвідали 388 дітей, які з радістю розповіли, що потрібно робити, щоб не сталося біди.