Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

25.03.2017

Профорієнтація в дії

25 березня 2017 року вихованці Зразкового хореографічного ансамблю «Грація» Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Бориспільської міської ради Київської області побували на  Дні відкритих дверей  в Коледжі культури і мистецтв. І діти, і керівники  отримали естетичну насолоду і були в захваті від побаченого!!! Діти мали змогу ознайомитись з навчальним закладом, де в майбутньому дехто з них матиме змогу навчатися. Адже для багатьох випускників саме навчання в танцювальному гуртку дали путівку в життя. Зокрема, вихованці Зразкового хореографічного ансамблю «Грація» обрали професію хореографа –  Ткачова Крістіна та Манович Лілія – навчаються в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова. Штефан Анастасія навчається у Коледжі культури і мистецтв м. Києва. Після закінчення вони отримають професію викладача класичного, народного, сучасного танцю. Настя може продовжити навчання в інституті з 3-го курсу, поступити в балетну групу одного із Київських театрів або в професійний ансамбль танцю, за бажанням створити свій колектив і працювати викладачем.
Після захоплюючого знайомства з Коледжем керівники «Грації», Наталія Василівна та Анна Сергіївна Пилипчук організували екскурсію по Києву. Зокрема, діти відвідали Успе?нську Ки?єво-Пече?рську ла?вру.  Це  одна  найбільших православних святинь України. Виставка мікромініатюр Миколи Сядристого, яка знаходиться у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику,  вразила дітей, адже серед його робіт підкована блоха, найменший у світі діючий електродвигун, караван верблюдів у вушку голки, портрет Юрія Гагаріна, вирізаний з тернової кісточки, балалайка в макової росинки, найменша у світі скрипка, і найменша напис, зроблений рукою людини — автограф на торці волосини.  
Тож канікули у вихованців «Грації» пройшли корисно і дуже цікаво!