Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

01.02.2017

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» 1 лютого 2017 року в день відкритих дверей керівники – Рассоха В.В. та Хижна І.А. підтверджували звання «Керівник гуртка-методист».
Хижна Ірина Альбертівна підготувала та провела майстер-клас для керівників гуртків хореографії на тему: «Розвиток хореографічних здібностей у різновікових групах танцювального колективу позашкільного закладу». В ході майстер-класу слухали теоретичний виступ керівника гуртка та було представлено фрагменти занять: початкового, основного та вищого рівнів навчання.
Рассоха Віталіна Володимирівна провела еколого - практичну прес-конференцію «Земля у нас одна», для вихованців старшого шкільного віку. Метою було: привернути увагу молоді до екологічних проблем сучасності. Виховати бережливе ставлення до природи та викликати бажання брати активну участь у природоохороній діяльності. Конференція пройшла у вигляді ділової гри, де юні- науковці (вихованці гуртка «Юний дослідник») біолог, хімік, географ, еколог представили результати своїх наукових досліджень. На завершення конференції науковці відповіли на запитання представників преси, стосовно екологічних проблем сучасності. Усі разом зробили висновки щодо створення нової системи збереження екології в місті.
Керівники гуртків – Рассоха В.В. та Хижна І.А. достойно провели свої заходи і ще раз підтвердили свою майстерність та професіоналізм.