Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

19.12.2016

Відкриття центральної ялинки

19 грудня о 16:00 на Європейській площі міста Борисполя відбулось святкове відкриття ялинки, приурочене Дню Святого Миколая. Початок свята був веселим та рухливим, що особливо сподобалось дітям. Лідери Асоціації учнівського самоврядування проводили ігри, в які з задоволенням грали діти. Біля головної ялинки міста кружляли янголята. Радували своїми чарівними голосочками вихованці Зразкового вокального колективу «Веселочка» та творчої студії «Чабрець». Також до ялинки завітав Святий Миколай, та не сам, а в супроводі незвичайного дитячого експресу, який складався із вагончика ангелів, вагончика Яринки та Тарасика та найбільшого вагончика '? лідерів учнівського самоврядування, які везли з собою малюнки, листи, поробки воїнам АТО.
Разом із янголятами Святий Миколай засвітив головну ялинку міста, вона засяяла світлом та теплом, і частинку цього світла було передано представниками навчальних закладів від дітей – міському голові Федорчуку Анатолію Соловйовичу. Листи, малюнки, листівки, поробки, які він передасть в зону АТО нашим захисникам, допоможуть створити святкову атмосферу. Адже у героїв нашої країни теж повинно бути свято.
Міський голова Федорчук Анатолій Соловйович виступив зі словами вітання. Добрим словом він згадав наших воїнів-захисників та подякував дітям, які щиро вірять, що їх листи та обереги допоможуть і захистять героїв країни.