Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

03.11.2016

Формула щастя від Ярмака

Чи не кожен бориспілець, який цікавиться реп-культурою, пишається, що саме у нашому місті народився і зростав відомий нині в Україні і далеко за її межами реп-виконавець Олександр Ярмак. А сьогодні на запрошення Асоціації учнівського самоврядування Борисполя Саша завітав до стін своєї рідної гімназії, щоб зустрітися з молоддю міста і розповісти їм про свій шлях до успіху, свої життєві принципи і погляди.
Зал не був пасивний і від запитань не було відбою: «Як ти зрозумів, що твоя справа – це музика?», «Що робити, коли батьки не розуміють твоїх захоплень?», «Яка твоя улюблена книга?», «Чи пам’ятаєш ти своє перше кохання?», «Як познайомився з дружиною?», «В чому ти шукаєш натхнення?», «Чим ти цікавишся, окрім музики?». Олександр залюбки відповідав на всі запитання та ділився своєю філософією життя. Наприклад, він зізнався, що придумав свою особисту формулу щастя, і відкрив її слухачам. У ній всього 4 складові: любов, улюблена справа, правильне оточення і подорожі. Любов – це те, що спонукає нас до саморозвитку, улюблена справа допомагає реалізувати себе у житті, правильне оточення дає міцний тил і підтримку в усіх твоїх починаннях, а подорожі розширюють кругозір і дають поштовх до перезавантаження і переосмислення свого світу.
Також співак розповів, що музика для нього – це спосіб висповідатися і поділитися зі світом своїми думками. Але з недавнього часу він став спілкуватися з людьми, а особливо з молоддю, не лише через свої тексти, а й на ось таких зустрічах. Робить він це для того, щоб донести до підростаючого покоління свій посил, спробувати змінити світогляд нації на краще. Адже, як зазначив сам Ярмак, якщо ми перефарбуємо стіни у під’їзді, це не означатиме, що завтра хтось знову не напише там поганих слів, бо змінювати, в першу чергу, треба те, що у людей в головах і у душах.
Сподіватимемося, що всі, хто був присутній на сьогоднішньому заході, перейняли погляди Олександра Ярмака і вже завтра почнуть будувати нове успішне суспільство.