Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

25.10.2016

Семінар-практикум

25 жовтня 2016 року в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся відкритий семінар-практикум для керівників гуртків з вивчення англійської мови «Інноваційні технології – ефективний шлях досягнення нової якості навчально-виховного процесу на гуртках з вивчення англійської мови».
У програмі семінару виступили:
Чуловська Ольга Сергіївна, методист Будинку дитячої та юнацької творчості міста Борисполя - «Інноваційні технології – ефективний шлях досягнення нової якості навчально-виховного процесу на гуртках з вивчення англійської мови»
Мазай Неля Миколаївна, голова методоб'єднання керівників гуртків з вивчення англійської мови, керівник гуртка англійської мови «Merry English» - «Виховна робота у процесі вивчення англійської мови»
Керівниками гуртків були організовані виховні заходи: теренова гра «Веселковий експрес» та шоу-програма «Відгадай мелодію» для вихованців гуртків з вивчення англійської мови.
Представили відкриті уроки до уваги учасників семінару:
Шилофост Владислава Олександрівна, керівник гуртка «Англійська для малят» - Відкритий урок «Повторення лексики з теми «Animals world». Артиклі в англійській мові»
Лисак Альона Юріївна, керівник гуртка з вивчення англійської мови «Merry English» - Відкритий урок «Ознайомлення з лексикою з теми «Seasons». Повторення простого майбутнього часу».

Семінар завершився обговоренням на круглому столі.