Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

16.10.2016

Вихованці БДЮТ вітають воїнів-захисників зі святом!!!

Вже стало доброю традицією, коли творчі колективи Будинку дитячої та юнацької творчості м. Борисполя відвідують з концертними програмами воїнів-захисників в учбовому центрі Національної Гвардії України, що знаходиться в с. Старе Бориспільського району. Ці поїздки - невеличкий внесок дітей в таку велику справу – справу миру. Головною їх метою є прагнення відігріти серця мужніх чоловіків, додати їм сили і наснаги, допомогти здолати поганий настрій, скрасити смуток за рідними, за домівкою. А для-дітей це живе спілкування з справжнісінькими героями, яке додає впевненості в тому, що все буде добре.
Лунали пісні у виконанні солістів Зразкового вокального ансамблю «Веселочка» про Україну, матір, про домівку, піднімали бойовий дух вірші від вихованців творчої студії «Чабрець», захоплювало подих у глядачів від запальних танців «Тропотянка», «Ірландський», «Козацький», який дарував Народний хореографічний ансамбль «Радість». Наостанок – слова подяки, запрошення приїздити частіше, загальне фото, і — справжнісінький солдатський обід. І навіть з погодою юним артистам пощастило в цей день – своє благословення дійсно дала пресвята Богородиця, покровителька козацтва і всіх наших воїнів-захисників.