Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

09.10.2016

«Мрії здійснюються!»

8 (9) жовтня вихованці Зразкового хореографічного ансамблю «Грація» (художні керівники Пилипчук Наталія Василівна та Пилипчук Анна Сергіївна) Будинку дитячої та юнацької творчості міста Борисполя взяли участь у всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячо-юнацького мистецтва «Мрії здійснюються!», що відбувся в приміщенні Будинку офіцерів міста Вінниця.
За призові місця змагалися найкращі колективи з різних регіонів України. Вихованці ансамблю «Грація» достойно представили свій колектив:
І місце в номінації «Дитяча хореографія» молодша вікова категорія,
ІІ місце в номінації «Естрадна хореографія» середня вікова категорія,
ІІ місце в номінації «Народно-сценічна хореографія» старша вікова категорія.
Подяками конкурсу-фестивалю за вагомий особистий внесок в створенні духовних цінностей у підростаючого покоління та активну професійну діяльність на ниві відродження і розвитку національної культури були нагороджені керівники Зразкового хореографічного ансамблю «Грація» - Пилипчук Н.В. та Пилипчук А.С..

На завершення конкурсу вихованці ансамблю «Грація» мали можливість побувати на оглядовій екскурсії містом, відвідати музей – садибу Н.І.Пирогова (видатного ученого геніального хірурга), музей-садибу М.М.Коцюбинського (письменника-класика). Всі учасники отримали незабутні враження та позитивні емоції від побаченого.