Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

15.09.2016

«Україна – європейська держава»

15 вересня на базі НВК «Гімназія «Перспектива» ім. Володимира Мономаха відбулися щорічні інтелектуальні ігри між старшокласниками загальноосвітніх навчальних закладів міста та їхніми батьками. Цьогоріч тема ігор «Україна – європейська держава», а отже питання, які ставилися командам,стосувалися країн європейського союзу, їхньої мови, культури, історії та політики. Також, так як 2016 рік це рік англійської мови в Україні і ця мова є мовою міжнародного спілкування, запитання гри звучали англійською мовою.
Метою нашого змагання було перевірити, хто краще знає історію та сучасність, культуру і традиції Європи – учнівська молодь чи їхні батьки. У ході гри команди пройшли такі конкурси: «Народні премудрості», «Хто я?», «Яка з країн?», «Подорож Європою».
Відповідаючи на запитання та вирішуючи завдання конкурсів, і старше і молодше покоління учасників показали неабияку ерудованість та кмітливість. З невеликою перевагою у рахунку перемогу виборола команда Асоціації батьків міста. По завершенню змагань усі учасники були нагороджені призами. Сподіваємося, що і учасники і глядачі заходу отримали задоволення та дізналися для себе щось нове.