Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

15.09.2016

Іван Франко

15 вересня в приміщенні загальноосвітньої школи №6 міста Борисполя відбулись літературні святкування ювілею Івана Яковича Франка.
Програма, яку організував і провів творчий колектив Будинку дитячої та юнацької творчості була експериментальною: всі художні номери відбувались на тлі телевізійної розповіді відомого співака Святослава Вакарчука.
Яскравим відображенням непересічного творчого життя Івана Франка стали екранні ілюстрації та вірші у виконанні вихованців творчої студії «Чабрець». Родзинкою програми стали пісні «Човен», «Стежина» на слова поета, які виконали Катерина Крастиченко та Захар Залізний. Вперше в залі стояла тиша: адже коли про життєвий та творчий шлях цікаво і оригінально розповідає кумир молоді, а його вірші співають старшокласники, то самій молоді це дійсно цікаво.
Найкращою оцінкою літературного вечора стали схвальні відгуки вчителів української мови та літератури і самих дітей.
Сподіваємось, що після таких зустрічей Іван Франко перестане бути просто письменником з підручника, а стане зрозумілішим і цікавішим як людина, і як митець.