Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

4-13.06.2016

«Bulgaria Art Festival»

Нещодавно Народний хореографічний ансамбль «Радість» Будинку дитячої та юнацької творчості міста Борисполя повернувся з визначною нагородою — І місцем, яке виборов на Міжнародному фестивалі дитячої та юнацької творчості «Bulgaria Art Festival», що відбувся з 4 по 13 червня в курортному комплексі «Золоті піски»(м. Варна, Болгарія).
Фестиваль був представлений різними номінаціями та жанрами: вокальне мистецтво, хореографія, інструментальні ансамблі. У фестивалі взяли участь колективи з Болгарії, Грузії, різних міст України: Києва, Одеси, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Дніпра Черкас та інші.
Ансамбль «Радість» своїми танцями презентував національну культуру України. Загальне захоплення вибагливої публіки та суворого журі викликали танцювальні композиції «Купальський вінок», «Український святковий», «Полька з бубнами». Беззаперечні схвальні відгуки журі та І місце отримав наш колектив в номінації «Народний танець». Пилипчук Єлизавета, вихованка Зразкового вокального ансамблю «Веселочка» в номінації «Естрадний вокал», в якій змагались більше 30 учасників, виборола ІІІ місце.
Варто відмітити журі, в складі якого були: Заслужений артист України Віталій Козловський, народні артисти України Григорій Чапкіс та Тетяна Піскарьова, фіналіст шоу «Танцюють всі» Андрій Іващенко та інші.
Юним танцюристам надовго запам’ятається конкурсна програма, гостинна зустріч та творче спілкування з учасниками інших колективів, але усім цим творча поїздка не обмежилась. Діти купались, засмагали, танцювали, приймали участь в майстер-класах, які проводили члени журі, ігрових програмах та флеш – мобах.
По завершенню фестивалю відбувся Гала-концерт, до якого були включені тільки найкращі номери фестивалю. Наша «Радість» виконувала яскраву і неймовірно ліричну композицію «Купальський вінок».
Взагалі, подібні фестивалі мають велике значення для ансамблю як колективу, так і кожного з учасників. На цей раз в поїздці приймали участь діти віком від 9 до 13 років. Велика сцена, значна кількість глядачів, складні умови виступу — все це значно впливає на творче зростання колективу. Яскраві спогади, враження від виступів, емоції глядачів залишилися у серцях учасників ансамблю.
Керівники колективу – Хижна Ірина Альбертівна та Мартиненко Людмила Володимирівна висловлюють щиру подяку за допомогу та фінансування поїздки батькам вихованців Народного хореографічного ансамблю «Радість».
Вітаємо ансамбль «Радість», який своєю творчістю прославляє свій колектив, заклад і наше славне місто Бориспіль!
Бажаємо творчої наснаги і подальших перемог!