Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

01.06.2016

День захисту дітей

1 червня на центральній площі міста відбулося традиційне святкування Міжнародного дня захисту дітей. Як і годиться цей день був наповнений приємними сюрпризами для дітлахів та їхніх батьків. Міський голова Федорчук Анатолій Соловйович присвоїв почесне звання «Мати-героїня» Кравчук Мирославі Вадимівні – матері шести дітей, вручив сертифікати на стипендію Бориспільської міської ради на 2016-2017 н.р. та від імені депутата Бориспільської міської ради Шалімова Володимира Ілліча нагородив обдарованих дітей путівками на відпочинок у санаторії. Також на святі був присутній Чорний Валерій Іванович – голова правління Благодійного фонду «Древляни», який подарував велосипед Тищенко Марині Олександрівні та інвалідний візочок Котову Артему Вікторовичу -  вихованцям реабілітаційного центру для дітей-інвалідів «Наш дім».
По закінченню урочистої частини усі присутні насолодилися концертом за участі творчих колективів Будинку дитячої та юнацької творчості, колективу спортивного бального танцю «Батакада», вихованців дитячої студії художнього слова Бориспільського муніципального театру та гостей з Київської творчої студії «Open art studio». Веселі казкові герої проводили ігри для дітей з пришкільних таборів, які завітали на свято. Також всі малюки отримали символічні подарунки від Служби у справах сім’ї Бориспільської міської ради. Свято видалося яскравим та насиченим, дітки йшли додому з посмішками та повітряними кульками.