Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

28-03.05.2016

Підсумкові свята для дошкільнят

Як завжди кінець навчального року виявився насиченим для педагогів та вихованців гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості міста Борисполя.
Починаючи з 28 травня по 3 червня в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулись підсумкові свята для дошкільнят в гуртках «Пізнайко», «Малятко», «Мозаїка», «Сонечко». Вони пройшли в цікавій формі випускних свят, які дозволили батькам дізнатися про рівень підготовки їх дітей до школи. Адже діти демонстрували свої знання з логіки, математики, розвитку мовлення, змагаючись зі своїми улюбленцями – Лунтіком, Міні Маус, свинкою Пепою.
Девізом цих свят став вислів: «Тільки в тісній, дружній співпраці батьків, викладачів та вихованців можна досягти успіху».
З 27 травня по 03 червня в БДЮТ відбулись підсумкові уроки для вихованців гуртків з вивчення англійської мови «Merry English». Підсумкові іспити на цих гуртках засвідчили, що всі діти не тільки гарно оволоділи англійською мовою, а й розвинули свої творчі здібності. Адже пісні, інсценізації, які діти підготували до випускних свят, були яскравими і цікавими.