Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

24.04.2016

Благодійний концерт

24 квітня в с. Старе на військовому полігоні відбувся благодійний концерт, який підготували Будинок дитячої та юнацької творчості для військовослужбовців Національної гвардії України.
Всю свою історію Україна потерпала від братовбивчих та загарбницьких воєн. На 24 році існування незалежної держави нашим чоловікам довелось знову взяти в руки зброю. Взяти зброю, щоб захистити мир, спокій, свободу. І концерт який підготували для військових національної гвардії України вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості м. Бориспіль - це маленький вклад у таку велику справу, справу миру. Адже діти щиро бажають, щоб військові пам’ятали приємні миті танцювальних, вокальних виступів і повернулись додому живими і неушкодженими, а вдома їх зустрічали обіймами, поцілунками і піснями.
Радували танцями вихованки Зразкового хореографічного ансамблю «Грація», щирі та неймовірно веселі гуморески декламував вихованець творчої студії «Чабрець» - Романенко Максим, надзвичайно щемливі, патріотичні та ніжні пісні виконували вихованці Зразкового вокального ансамблю «Веселочка».
По завершенні концертної програми військовослужбовці провели цікаву екскурсію, під час якої представили понищену військову техніку, доставлену з передової, та нову, що поїде з військовими новою хвилею мобілізації. Вони пояснили дітям всю важливість тренувань військових на полігоні для подальшого перебування в зоні АТО, адже від знань і вмінь солдатів залежить їх життя та життя побратимів.