Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

21.04.2016

Звітний концерт творчих колективів БДЮТ

21 квітня в Бориспільському міському Будинку культури яблуку було ніде впасти. Гучна музика, дзвінкі голоси, шквал оплесків, що супроводжували кожен виступ – це творчі колективи БДЮТ звітували перед громадою за свої творчі здобутки протягом року. А пишатись, як завжди, є чим. Шість нагород найвищого рівня – Гран-прі – завойовано вихованцями Зразкового вокального ансамблю «Веселочка», Зразкового хореографічного ансамблю «Грація», Зразкового театру мод «Ладушки», Народного хореографічного ансамблю «Радість». 24 перших місця, 26 других місць на конкурсах і фестивалях всеукраїнського та міжнародного рівнів. І це ще не закінчення навчального року. Тому остаточні підсумки будуть зроблені пізніше.
Тож в цей день в залі панувала її величність Творчість. Приємно, що на свято завітали почесні гості – міський голова м.Борисполя – Федорчук Анатолій Соловйович, заступник міського голови з гуманітарних питань Пасенко Людмила Василівна, начальник управління освіти і науки Бориспільської міської ради - Чернойван Тетяна Анатоліївна, голова працівників профспілки освітян міста - Нікітко Тамара Віталіївна та інші гості, які вже давно стали надійними друзями БДЮТ. В цей день вітали батьків випускників закладу – адже без їх розуміння, наполегливості, терпіння не було б напевне такого високого рівня виконання творчих номерів, не було б таких важливих перемог колективів. Більшість випускників закладу відвідують БДЮТ з 4 - 5 років. І те, що вони, такі красиві, творчі, натхненні, професійні є величезною заслугою батьків і керівників колективів.
Приємним подарунком стали квитки в цирк, які вручив міський голова Федорчук А.С. Свято завершилось, але свято продовжується. Жодна сцена в місті не в змозі вмістити всіх вихованців БДЮТ. Тому 14 квітня 2016 року з 12 до 15 години в РЦ «Бархат» відбудеться фестиваль творчих колективів БДЮТ, в якому прийматимуть участь діти молодшого та середнього шкільного віку.