Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

19.04.2016

VIS-A-VIS ЗІ СПРАВЖНЬОЮ ПОЕЗІЄЮ

19 квітня в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості міста Борисполя відбулась презентація вже шостої збірки юної поетеси Ольги Кацан під назвою «VIS-À-VIS» - що означає «один навпроти одного».
Всіх схвилювала і приємно здивувала нова книга, яка свідчить про духовне зростання і розвиток автора.
Вихованці творчої студії «Чабрець» Будинку дитячої та юнацької творчості із задоволенням читали ще перші дитячі, і тому такі щирі, вірші талановитої дівчини. А згодом вони показали справді видовищні і гарно інсценізовані в художньому плані сценки з творчих доробків уже останнього часу, що увійшли в нову збірку і свідчать про зростання юної поетеси. Ніжні та щирі вірші з глибокою тематикою читали вихованки Зразкового творчого об'єднання Клуб «Лідер» на чолі з керівником Ольгою Чуловською. Згодом юна поетеса сама декламувала улюблені поезії з нової збірки.
Місце презентації поетичного доробку обрано не випадково, адже до Будинку дитячої та юнацької творчості мама привела Олю зовсім маленькою, і саме тут під керівництвом досвідчених наставників відбувалося творче формування дівчинки. Тож представила юну поетесу і розповіла про неї директор БДЮТ – Тименко Наталія Іванівна.
Пролунало чимало привітань і гарних побажань від наставників, учителів, членів редколегії журналу «Teen time», рідних, друзів. На завершення презентації Ольга Кацан підписала збірки для своїх шанувальників та побажала їм мати гарні vis-à-vis.