Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

02.04.2016

«Райдуга»

2 квітня в гостинній залі міської центральної бібліотеки відбулось відкриття виставки робіт образотворчого та декоративно-вжиткового мистецтва вихованців Зразкової студії образотворчої діяльності «Райдуга» та персональної виставки робіт Черпак Ольги - керівник Грущак Світлана Вячеславівна.
Відкрила виставку директор Будинку дитячої та юнацької творчості Тименко Наталія Іванівна, яка привітала та подякувала усім присутнім, що завітали на звітну виставку дитячих картин.
Зі словами вдячності виступила керівник студії – Світлана Вячеславівна Грущак, яка подякувала батькам за віру в талант своїх дітей, турботу, розуміння. В свою чергу батьки вихованців – Наталія Шило і Наталія Маркова висловили подяку керівнику та побажали колективу студії нових успіхів, вершин, творчої наснаги.
В залі панувало родинне тепло, усіх присутніх радували: показом веселих сценок вихованці творчої студії «Чабрець», патріотичною піснею «Україна – це ти» Ольга Недождій, щирою та доброю піснею «Мамо» Владислава Томколайс - солістки Зразкового вокального ансамблю «Веселочка».
Святкове відкриття виставки завершилось спільним таночком дітей та батьків, після чого усі бажаючі мали змогу ще раз переглянути виставку картин, яка продовжиться до 30 квітня і всі бажаючі матимуть змогу переглянути прекрасні дитячі роботи.