Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

24.03.2016

Літературний вечір

Поезіє,  сонце  моє  оранжеве!
Щомиті  якийсь  хлопчисько
Відкриває  тебе  для  себе,
Щоб  стати  навіки  соняшником. 
І. Драч

24 березня в актовій залі БДЮТ відбувся літературний вечір під назвою «Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі». Захід був приурочений до святкування Міжнародного дня поезії та Дня народження видатної української поетеси сучасності, шістдесятниці, чудової жінки Ліни Василівни Костенко.
Майже кожна людина у своєму житті пробувала писати вірші, це, так би мовити, певний перехідний етап у становленні особистості, адже саме поезією легше всього висловити свої почуття. Вірш це завжди річ інтимна та чуттєва. Але часом важко поділитися своїми творіннями в силу сором’язливості, невпевненості в собі, самокритичності. Тому на цьому вечорі діти зібралися, щоб у такому тісному і домашньому колі поділитися, хто своєю поезією, а хто просто віршами улюблених поетів. Це був своєрідний вечір для душі, бо словами можна лікувати душу.
Окрім читань поезії, були пісні під гітару, філософські розмови про сутність поезії, важку долю поета, творчість як життєве покликання. Також прослуховували аудіозаписи, на яких свою авторську поезію декламують сучасні українські поети, адже це так цікаво, послухати вірш у виконанні його творця.
Протягом всього вечора у залі панувала душевна атмосфера, всі присутні проникалися кожною прочитаною поезією, проживали кожен вірш та кожну пісню. Цей захід подарував дітям неймовірний запал та заряд натхнення, і вони домовилися частіше збиратися на такі літературні читання.