Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

09.03.2016

«Ми – майбутнє!»

На виконання Указу Президента України від 12 січня 2015 року №6/2015 «Про відзначення 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-річниці першого публічного виконання національного гімну» громадською організацією «Новий початок» було розпочато впровадження національного проекту «Ми – українці!», в рамках якого було оголошено конкурс на найбільш оригінальне виконання Гімну України під назвою «Ми – майбутнє!».

Конкурс відбувався з 01.03.2015 по 25.01.2016 і на протязі цього періоду усі користувачі сайту «38.ua» мали можливість переглянути та оцінити виконання гімну учнями навчальних закладів України.

Без сумніву вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості гідно представили виконання національного гімну України, з особливим трепетом віднеслись до участі у даному конкурсі тому, що саме на Бориспільщині народився П.П.Чубинський – автор слів гімну.

Серед 164 роликів представлених для голосування було обрано 20 кращих, а виконавців запрошено на гала концерт.

Конкурс завершився урочистим заходом під час якого було нагороджено трійку переможців та лауреатів за результатами голосування.

Нагородження відбувалось 9 лютого у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України.

Організаторами заходу були – голова ГО «Новий початок» Тигов О.О. та заступник голови Київської обласної державної адміністрації Янченко А.В.

Всіх присутніх вітали молоді таланти Київщини та заслужений артист України Віктор Павлік.

Серед переможців і колектив Будинку дитячої та юнацької творчості славного міста Бориспіль – який став лауреатом конкурсу та отримав диплом і подарунки.