Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

28.02.2016

«СТВОРЮЙ СВОЄ МАЙБУТНЄ ЗАРАЗ»

28 лютого БДЮТ приймав участь у ІІІ телевізійному Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Створюй своє майбутнє зараз» в рамках телевізійного проекту «Зіркафест» в місті Київ.

Захід проходив в приміщенні Київської міської державної адміністрації.

Колонна зала КМДА відома насамперед як елітний концертний зал, в якому проходять виступи відомих артистів сучасності і концерти, приурочені до свят.

На конкурсі приймали участь хореографічні, вокальні колективи, театр мод та солісти, театральний жанр з Києва і Київської обл., Івано-Франківська, Рівненська, Херсонська обл., м. Нова Каховка, м. Харкова, м. Чернігова, м. Ніжина, театр жестової пісні спеціалізованої школи «Феєрія» з м. Маріуполя.

Зважаючи на те, що серед учасників були діти з особливими потребами варто зазначити, що свої виступи вони представили достойно адже незважаючи ні на що продовжують розвивати свої таланти.

Вихованці Зразкового хореографічного колективу хореографічного ансамблю «Грація» Будинку дитячої та юнацької творчості м. Борисполя достойно представили свій колектив. Отримали диплом Лауреата І ступеню в номінації «Дитяча хореографія» за танець «Зимові розваги» та диплом Лауреата І ступеню в номінації «Класична хореографія» за танець «Музична скринька».