Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

20.02.2023

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, вдев`яте в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013-2014 років.

Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

Ці герої віддали своє життя за можливість будувати європейську Україну. Сьогодні ми повинні захистити цей вибір. Лідери АУС провели щорічну акцію-віче «Героїв Небесної Сотні пам’ятаємо».

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України боровся та пожертвував власним життям, згадали історичні факти подій 2014 року, з чого все почалося та чим скінчилося.

Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про Героїв Небесної Сотні. Вічна свіча у серці кожного з нас буде палати за ваші щирі, патріотичні, відважні душі… Слава Україні! Героям Слава!