Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

02.02.2022

Відбулось заняття обласної педагогічної студії

В Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» відбулось друге заняття обласної педагогічної студії для вчителів та керівників гуртків образотворчого мистецтва з теми: "Застосування прийомів фактурних технік на заняттях та уроках образотворчого мистецтва, як акмеологічний підхід у навчанні та розвитку дітей", керівники педстудії - педаго - Петренко Юлія Миколаївна, керівник гуртка "Академія олівця" та Лутфулліна Анна Вікторівна, керівник Зразкової студії образотворчої діяльності "Райдуга".

Вони презентували теоретичний досвід з даної теми та провели майстер-класи: "Використання різних видів фактур у загальній композиції "Букет" та “Симетрична монотипія як вид фактурної техніки. Композиція "Чарівний метелик".

Затишна, творча та дружня атмосфера педстудії не лише подарувала всім педагогам цікаві практичні та теоретичні знання й навички, але й гарний настрій та натхнення для нових креативних експериментів. А головне, що дані техніки корисні для розвитку уяви, творчого мислення дітей будь якого шкільного віку та навіть дошкільнят, легкі та доступні у використанні. Мають позитивний вплив на психоемоційний стан дитини.