Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

07.09.2021

Сюрприз для вихованців гуртка «Merry English»

Вихованців гуртка « Merry English» (кер. Неля Мазай) на першому занятті чекав приємний сюрприз. До них завітав студент з Ірландії Юджен, дуже цікавий, компанійський співрозмовник.

Спілкування з іноземцями, справжніми носіями мови вже давно стало родзинкою гуртків, на яких діти вчать англійську. Ось і в цей день діти надзвичайно емоційно і цікаво удосконалювали свої лінгвістичні знання. Вони дізнались про систему освіти Ірландії, про захоплення Юджена, про його враження про Україну, куди він приїжджає щоліта. Діти з захоплення слухали про його подорож до Чорнобиля, про його подорожі і захоплення.

В свої чергу, вихованці гуртка ділились своїми історіями про відпочинок, мандрівки, про хобі. Юджен був вражений як вільно і правильно, невимушено діти з ним спілкувались, їх рівнем знань. Зустріч закінчилась, але й через соцмережі діти продовжують спілкування, з нетерпінням чекають на наступну зустріч.